Van Slingerland Tweewielers – Fietsenwinkel & fietsenmaker uit Keijenborg

Wij zijn een fietsenwinkel in Keijenborg van 800 m2 voor de elektrische fiets, stads en lifestyle fiets, tour en sportieve fiets, racefiets, mountainbike, kleding, helmen, schoenen, onderdelen & accessoires, fietsverzekeringen en verhuur fietsen.

Wij vinden het belangrijk dat de klant centraal staat daarom vinden wij de volgende trefwoorden passend voor ons bedrijf:

  • Aantrekkelijke en goed gesorteerde winkel met oog voor ieders budget
  • Persoonlijke aandacht en tijd
  • Laagdrempelig en vertrouwd
  • Gewoon een normaal en goed advies
  • Snelle service en reparatie, geen lange wachttijden
  • Ook na de aankoop houdt onze service niet op en kan men terecht

De locatie is centraal gelegen in de Achterhoek, te Keijenborg, er is volop parkeergelegenheid en ruimte om de fiets te proberen

Elektrische fiets

Wij zijn vooral gespecialiseerd in aankoopbegeleiding en een goede uitleg voor ouderen bij aankoop van een elektrische fiets. Desgewenst gaan wij mee tijdens een proefrit om het één en ander goed uit te leggen (op afspraak).

Uiteraard kan ook de jongere E-biker bij ons terecht aangezien de leeftijdsgrens zich steeds verder verlaagt en er steeds meer gebruik wordt gemaakt van een E-bike voor woon werkverkeer.

Wij hebben altijd een passende aanbieding op voorraad ook tweedehands. Ook voor onderhoud, reparatie en service kan men goed bij ons terecht.

Mountainbike en Race

Ons echte specialisme ligt bij het sportieve segment in racefietsen en mountainbikes. Dit door onze eigen wedstrijd, cyclo-sportieve en marathon ervaring. De eigenaar Peter is jarenlang werkzaam geweest bij het innovatieve en toonaangevende merk Giant en één van de medewerkers Bonnie is enkele malen Nederlands kampioen cyclocross geweest.

Wij vinden het belangrijk om een goed en betrouwbaar advies te geven waar de klant zelf achter staat bij aankoop. Dit geldt uiteraard ook voor reparatie en service zeker voor race en MTB. Voor alle andere fietsen kan men uiteraard ook bij ons terecht voor aankoop, reparatie en onderhoud. Er is dan ook meer dan 40 jaar ervaring aanwezig in de winkel in de vorm van Peter zijn broer Ronald, die reeds werkzaam was bij hun vader in de rijwielzaak en zelf meer als 25 jaar een tweewielerzaak heeft gehad aan de Julianaweg in Lochem. Er is altijd een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte fietsen in de populaire prijsklasse aanwezig.

Kom eens langs in onze fietsenwinkel in Keijenborg!

Er staan altijd meer dan 200 fietsen rijklaar in de winkel. Overjarige fietsen zijn altijd aanwezig tegen een scherpe prijs.